Benőttköröm végleges kikezelése Feszítőszálas Spange alkalmazásával.

Pedikűr, Gyógypedikűr, Shellac, Gellac

Pipcsák Kata Lábápló Mester 0630-9910- 174;
1039 Budapest Pünkösdfürdő utca 52-54.  
Self Store Pláza (régi Csiki Bege épületében)
 III.emelet / Fitness/ Pedikűr
 
MENÜ

A köröm rehabilitációja: körömprotézis építése

A gombás köröm kezelése elsősorban egészségügyi szempontból fontos, hogy megelőzhessük a betegség más körmökre való átjutását, ill. a környezetünkben élők megfertőzését. Ugyanakkor - mivel a köröm növekedése lassú, hónapokig tartó folyamat - kezelése során esztétikai szempontokra is figyelemmel kell lennünk, elsősorban a papucs, szandál időszakában. Deformált, rövidült, csonkolt körömmel az emberek nem szívesen járnak mezítláb, mennek el strandra, uszodába... Ezen a problémán tudunk segíteni az ún. körömprotézissel. A körömgomba megszűnése után, valamint egyéb okokból sérült, deformált körömlemez esetén, speciális anyagokból, a lecsiszolt, csak részélegesen megmaradt köröm csonkjára felépítünk egy szabályos, egészséges küllemű körömlemezt.

A protézis az új köröm kinövéséig eltakarja az esztétikailag zavaró körömelváltozásokat. A köröm protézis ugyan úgy használható, mint a saját köröm, lehet vele vízbe menni, festhető. Lakkozatlanul, opálos színe miatt férfiaknál is fenntartás nélkül alkalmazható.  Mindig arra kell törekedni, hogy a megépített köröm teljesen természetes hatást mutasson és színben, formában, vastagságában a többi körömmel azonos legyen. A körömprotézis általában magától leesik, azaz lenő a csonk körömmel együtt. Így mindig látható, hogy a köröm, hogyan viselkedik a körömpótló anyag alatt.

A lábon nem végzünk töltést! Mindig új körmöt készítünk. A jól elkészített körömprotézisek általában 2-4 hétig tökéletese viseletet, védelmet nyújt. Speciális zselével dolgozom, mely tartalmazza a gombaölő szereket, ezáltal megvédi a körmöket a gombásodástól (lakkozható, díszíthető). Kezelésre is alkalmas, de  bőrgyógyászt kell felkeresni, aki kenetet vesz, és a gomba tipusának megfelelő gyógyszert, krémet, ecsetelőt ír fel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet